Over mij

IMG_6850Ik ben zo onzeker als wat. Rare zin om een beschrijving van jezelf mee te beginnen misschien, maar dit is waarom ik deze blog begonnen ben. Ik wil geen (of, niet alleen maar) rozengeur en maneschijn verhalen over zwangerschap lezen, maar gewoon de waarheid. Want – ondanks dat ik erg uitzie naar het krijgen van een kindje – zwanger zijn is niet altijd leuk.

Tot voor kort dacht ik dat wel. Ik was wel misselijk en moe, maar verder mocht ik echt niet klagen. Tot we bij de 12-wekenecho een levenloos pindaatje zagen. Boem, droom in duigen. Geshockeerd en gecuretteerd. Twee maanden later was ik weer zwanger. Raak schieten bleek het probleem niet. Maar nu, die onzekerheid! Verschrikkelijk. Bij elk krampje denk ik dat er iets mis is. Bleek net op de echo dat alles goed is, kan ik me ’s avonds alweer druk maken.

Omdat ik weet dat ik niet de enige ben, wil ik mijn verhaal hier delen. En ik zal heus niet alleen maar zeikblogs posten. Juist niet. Gewoon eerlijke, rechttoe rechtaan blogs over wat ik meemaak en wat me interesseert. En jou hopelijk ook.

Ik ben een sport- en gezondheidsfreak (tenminste dat was ik, nu ik zwanger ben snak ik regelmatig naar een broodje kroket, McChicken en kaas, heel veel kaas). Ik hou van interieur en heb in m’n hoofd al zes keer de babykamer ingericht. Oja, ik ben 23 jaar, geboren in Dordrecht en nooit vertrokken, brunette, freelance journalist, ruim 3 jaar getrouwd (ja ik was er vroeg bij) en mijn naam is Jannelie Bras.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s