Rusten..hoe doe je dat?

Vandaag is er weer een nieuwe blog van mij verschenen op babystraatje.nl! Afgelopen week is mijn verlof officieel ingegaan; geen deadlines meer, geen last minute klusjes, maar wat nu? Babykamer is klaar, uitzet is compleet, kaartje is gemaakt, enveloppen geschreven…echt we zijn er helemaal klaar voor! En nu zegt iedereen dat ik moet genieten van de rust. Maar dat ik een beetje een probleem heb met het opvolgen van deze raad, lees je hier in mijn blog.

O, aan het einde van mijn blog beloof ik wat foto’s van mijn wandeling over het mooie eiland van Dordrecht te plaatsen op Fairmom. Het was prachtig weer, maar helaas was de natuur nog niet op z’n mooist. De gemeente is bezig met het versterken van de dijken hier om de polder, dus de eerst kilometers waren nogal kaal en grauw. Ik wilde naar de Kop van ’t Land lopen, uitkijken over het water, maar dat bleek toch een beetje te ver. Ik moest natuurlijk ook nog terug.

Uiteindelijk heb ik bijna twee uur gewandeld. Het was heerlijk, maar daarna liet m’n bekken wel weten dat het misschien iets te gek was. Toen heb ik me dus toch maar overgegeven aan de raad om te genieten van mijn privileges als zwangere vrouw met verlof; lekker midden op de dag een film kijken, koekje erbij en voeten omhoog.

Hieronder wat foto’s van mijn wandeling die toch nog wel de moeite waard zijn:

Dit is dus hoe de dijk er nu uitziet…beetje triest. Maar ja, wel een fijn idee dat er maatregelen worden getroffen, zodat we bij hoog water droge voetjes blijven houden.

Katjes…waarschijnlijk de aanstichters van mijn aanhoudende loopneus en kriebelogen en een beeld van wat een prachtige dag het was.

Onze gesnavelde vriendjes…

moe

En zo voelde ik me aan het einde van mijn wandeling 🙂

Advertenties

One comment

  1. Haha…. als de mogelijkheid tot rusten opeens volop aanwezig is, vind je het eigenlijk helemaal niet zo leuk he.
    Geniet er toch maar van want… het is de stilte voor de storm! Straks zal je nog wel eens met een zekere weemoed aan deze tijd terugdenken ☺.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s